فن کویل گراند

GRAND FAN COIL واحد
واحد فن کوئل بدون پیش نویس و بی صدا
واحد فن کویل گراند برای نصب از طریق دیوار طراحی شده است. کاربردهای معمول واحد فن کویل گراند شامل اتاق های هتل و انواع مختلف ساختمانهای مسکونی است. محلول مشبک دو جهته ابتکاری ، فضای داخلی بدون دمای هوا ، ساکت و یکنواخت را تضمین می کند. هوای منبع خنک یا گرم شده و هوای تازه از قسمت بالای جلوپنجره به داخل اتاق هدایت می شود و هوا از طریق منفی جلوپنجره به گردش باز می گردد. هوای تامین شده در امتداد سقف هدایت می شود تا خنک کننده بدون برش را تضمین کند.
محلول مشبک مخصوصاً برای عملکرد بهینه با فن های EC طراحی شده است ، خنک سازی بدون پیش نویس و بی صدا را با کمترین مصرف انرژی تضمین می کند. ناحیه انتقال حرارتی سیم پیچ برای اطمینان از حداکثر قدرت خنک سازی بهینه شده است.
سطح صدای مطلوب واحد را می توان از پنج گزینه استاندارد انتخاب کرد. عملکرد فن به طور مداوم در محدوده صدا به طور متغیری بهینه می شود.
اتوماسیون Vari Pro دمای هوا و جریان سیال را به طور دقیق و دقیق کنترل می کند. واحدها بر اساس تقاضای سایت در کارخانه پیکربندی شده و با یک سیستم تست اختصاصی آزمایش می شوند.

انواع سردخانه

سردخانه فقطزه برای نگهداری مواد غذایی و افزایش عمر نگهداری آنها و همچنین به منظور افزایش کیفیت در نتیجه محصول ، کاربرد فراوانی پیدا شده است. باغداران پیشنهاد دهنده لبنیات و مواد پروتئینی هستند که به راحتی امکان استفاده از سردخانه را دارند اگر مدیریت را برای شما انجام دهند و سود را افزایش دهند. انواع سردخانه بسته به نوع مواد غذایی و حجم و ابعاد به دسته های زیر تقسیم بندی ایجاد شده است.


انواع سردخانه بر اساس دمای کاری

سردخانه در دو دسته اصلی بالاتر از صفر و زیر صفر تقسیم بندی شده است. سردخانه کاربرد عالی بالای صفر نگهداری میوه و دارو و لبنیات و سردخانه کاربرد ویژه زیر صفر در نگهداری گوشت و مرغ و ماهی است. دسته سومی که به منظور سردردن سریع مواد غذایی استفاده می کند تونل انجماد نامیده می شود. چهارمین دسته سردخانه ، برای نگهداری بستنی استفاده شده و سردخانه دو مرحله نامیده می شود.


سردخانه میوه و لبنیات

سردخانه هایی که به نام بالای صفری معروف هستند برای نگهداری مواد غذایی در دمای بیشتر از دمای انجماد استفاده می کنند. ارزش این سردخانه فقط بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد است. سردخانه میوه و سبزی و لبنیات تازه مانند شیر ، دوغ و ماست و همچنین سردخانه نگهداری گوشت تازه از این قبیل وجود دارد.


http://webdiseger.parsiblog.com/Posts/14/%d9%87%d8%b2%d9%8a%d9%86%d9%87+%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa+%d8%b3%d8%b1%d8%af%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87/

توسعه خنک کننده مکانیکی

توسعه خنک کننده مکانیکی


مدل مقیاس سه چهارم دستگاه یخ گوری در موزه ایالتی جان گوری ، فلوریدا

در سال 1758 ، بنجامین فرانکلین و جان هادلی ، استاد شیمی هزینه ساخت سردخانه در دانشگاه کمبریج ، آزمایشی برای کشف اصل تبخیر به عنوان ابزاری برای خنک سازی سریع یک جسم انجام دادند. فرانکلین و هادلی تأیید کردند که می توان از تبخیر مایعات بسیار فرار (مانند الکل و اتر) برای پایین آوردن درجه حرارت یک جسم از نقطه انجماد آب استفاده کرد. آنها آزمایش خود را با لامپ دماسنج جیوه به عنوان جسم خود و با یک دم که برای سرعت بخشیدن به تبخیر استفاده می شود ، انجام دادند. آنها دمای لامپ دماسنج را به -14 درجه سانتیگراد (7 درجه فارنهایت) کاهش دادند در حالی که دمای محیط 18 درجه سانتیگراد (64 درجه فارنهایت) بود. فرانکلین خاطرنشان کرد که ، بلافاصله پس از عبور از نقطه انجماد آب 0 درجه سانتیگراد (32 درجه فارنهایت) ، یک لایه نازک از یخ روی سطح لامپ دماسنج تشکیل شد و جرم یخ حدود 6 میلی متر بود (1⁄4 اینچ) هنگامی که آزمایش را با رسیدن به 14 C درجه سانتیگراد (7 درجه فارنهایت) متوقف کردند ، ضخیم است. فرانکلین نتیجه گیری کرد: "از این آزمایش می توان احتمال یخ زدگی یک مرد را در یک روز گرم تابستان مشاهده کرد." [12]


در سال 1820 ، مایکل فارادی ، دانشمند و مخترع انگلیسی کشف کرد که آمونیاک فشرده و مایع کننده می تواند هوا را سرد کند ، در حالی که اجازه تبخیر آمونیاک مایع داده می شود. در سال 1842 ، جان گوری ، پزشک فلوریدا از فناوری ساخت سردخانه برای ایجاد یخ استفاده کرد ، که از آن برای خنک کردن هوا برای بیمارانش در بیمارستان خود در آپالاچیکولا ، فلوریدا استفاده می کرد. او امیدوار بود که سرانجام از دستگاه یخ ساز خود برای تنظیم دمای ساختمانها استفاده کند. او حتی تهویه مطبوع متمرکز را تصور می کرد که می تواند کل شهرها را خنک کند. گرچه نمونه اولیه او به بیرون درز کرد و عملکرد آن به طور نامنظم انجام شد ، اما در سال 1851 گوری حق ثبت اختراع دستگاه یخ ساز خود را گرفت. گرچه روند او تولید مصنوعی یخ را بهبود بخشید ، اما امیدهای او برای موفقیت آن خیلی زود ناپدید شد ، زیرا حامی مالی اصلی وی درگذشت و گوری پول لازم برای تولید دستگاه را نگرفت. به گفته ویویان ام شرلوک ، زندگینامه وی ، وی "پادشاه یخی" ، فردریک تودور ، را به دلیل عدم موفقیت خود مقصر دانست ، زیرا گمان می برد که تودور علیه لغو اختراع خود دست به کار شده است. دکتر گوری در سال 1855 فقیر از دنیا رفت ، و رویای تهویه مطبوع معمولی برای 50 سال از بین رفت. [نیاز به منبع]


اولین دستگاه یخ سازی مکانیکی جیمز هریسون در سال 1851 در حاشیه رودخانه بارون در راکی ​​پوینت در جیلونگ استرالیا شروع به کار کرد. اولین دستگاه یخ ساز تجاری وی در سال 1853 به دنبال آن صادر شد و حق ثبت اختراع سیستم تبرید تراکمی بخار اتر در سال 1855 اعطا شد. این سیستم جدید با استفاده از کمپرسور گاز تبرید را مجبور به عبور از یک کندانسور می کند ، در آنجا خنک می شود و مایع می شود. سپس گاز مایع از طریق سیم پیچ های تبرید به گردش در آمد و دوباره بخار شد و سیستم اطراف را خنک کرد. دستگاه روزانه سه تن یخ تولید می کند. [13]


اگرچه هریسون در سال 1860 موفق به ایجاد یک شرکت تولید یخ دوم در سیدنی شد ساخت سردخانه ، اما بعداً وارد بحث شد که چگونه با مزیت آمریکا در فروش گوشت گاو یخچال یخ به انگلستان رقابت کند. وی نوشت: "گوشت تازه منجمد و بسته بندی شده برای مسافرت ، تا فرآیند سرد شدن برای هر دوره لازم ادامه یابد" ، و در سال 1873 کشتی قایقرانی نورفولک را برای یک آزمایش آزمایشی گوشت گاو به انگلستان آماده کرد. انتخاب وی برای استفاده از سیستم سردخانه به جای نصب سیستم تبرید بر روی کشتی ، هنگامی که یخ با سرعتی بیش از حد انتظار مصرف شد ، فاجعه بار بود. [13]


https://parscool.com/%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%b3%d8%a7%d8%ae%d8%aa-%d8%b3%d8%b1%d8%af%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87/

انتخاب فن دو پارامتر

انتخاب فن

برای انتخاب فن دو پارامتر را باید بدانید. اول فشاری که فن باید کند کند و دوم دبی هوایی که فن باید جابه جا کند. با دانستن این دو پارامتر می توانم فن مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قرار داشته باشید که فن برای خنک نگه داشتن فضا هم به کار گرفته شود در آن زمان پارامترهای دیگر همان دمای هوا نیز باعث می شود.


انواع سیستم تهویه

سیستم های تهویه هوا در محیط (انواع سیستم تهویه مطبوع را مطالعه کنید) به دو دسته سیستم های تهویه محلی محلی تهویه و سیستم های تهویه صنعتی تقسیم بندی می شوند.


کاربرد فن یا هواکش

ما در زندگی روزمره بسیار از هواکش استفاده می کنیم اگر بیش از صنعت در منزل و محیط کار ممکن است از انواع هواکش خانگی (از نظر ظاهری و قدرت مکش) استفاده کنیم. برای انتخاب فن مناسب برای منزل خود باید اطلاعات پایه داشته باشید. یکی از پرکاربردترین حالت استفاده از تهویه در منزل ، کاربرد فن در سرویس بهداشتی است. برای اینکه اگر انتخاب کنید بهتر است مقاله را بخوانید "نکات لازم برای انتخاب هواکش حمام و دستشویی" را مطالعه کنید.


انتخاب فن دو پارامتر

انتخاب فن

برای انتخاب فن دو پارامتر را باید بدانید. اول فشاری که فن باید کند کند و دوم دبی هوایی که فن باید جابه جا کند. با دانستن این دو پارامتر می توانم فن مورد نظر خود را انتخاب کنید. اگر قرار داشته باشید که فن برای خنک نگه داشتن فضا هم به کار گرفته شود در آن زمان پارامترهای دیگر همان دمای هوا نیز باعث می شود.


انواع سیستم تهویه

سیستم های تهویه هوا در محیط (انواع سیستم تهویه مطبوع را مطالعه کنید) به دو دسته سیستم های تهویه محلی محلی تهویه و سیستم های تهویه صنعتی تقسیم بندی می شوند.


کاربرد فن یا هواکش

ما در زندگی روزمره بسیار از هواکش استفاده می کنیم اگر بیش از صنعت در منزل و محیط کار ممکن است از انواع هواکش خانگی (از نظر ظاهری و قدرت مکش) استفاده کنیم. برای انتخاب فن مناسب برای منزل خود باید اطلاعات پایه داشته باشید. یکی از پرکاربردترین حالت استفاده از تهویه در منزل ، کاربرد فن در سرویس بهداشتی است. برای اینکه اگر انتخاب کنید بهتر است مقاله را بخوانید "نکات لازم برای انتخاب هواکش حمام و دستشویی" را مطالعه کنید.