سایر تست های شنوایی سنجی

شنوایی و تعادل
آدینا مایکل-تیتوس ، ... پیتر شورتلند ، در سیستم عصبی (چاپ دوم) ، 2010

شنوایی سنجی
دستگاه شنوایی سنجی که صداهای خالص را در حجم های خاصی تولید می کند ، برای آزمایش بهترین شنوایی سنجی در اهواز هر گوش به طور جداگانه استفاده می شود. آستانه شنوایی برای طیف وسیعی از تن ها با کاهش حجم هر تن تا زمانی که فرد دیگر نتواند آن را بشنود ، تعیین می شود. آزمایش های شنوایی سنجی می توانند فرکانس های از دست رفته را مشخص کنند: در بیماری گوش میانی ، از دست دادن فرکانس پایین شایع است ، در حالی که آسیب عصب حلزون با اختلال فرکانس بالا همراه است.

تمپانومتری
این روش امپدانس (مقاومت در برابر فشار) گوش میانی را اندازه گیری می کند. برای تعیین علت کم شنوایی رسانا استفاده می شود. نیازی به مشارکت فعال شخص مورد آزمایش ندارد و معمولاً در کودکان استفاده می شود. دستگاهی در مجرای گوش قرار می گیرد و تشخیص می دهد که چقدر صدا از گوش میانی عبور می کند و چقدر با تغییر فشار در مجرای گوش بازتاب می یابد. نتایج نشان می دهد که آیا مشکل انسداد لوله استاشی ، مایع در گوش میانی یا اختلال در زنجیره استخوانی است. تمپانومتری همچنین تغییرات انقباض عضله استاپدیوس را که به ناحیه چپکی متصل است ، تشخیص می دهد. این عضله به طور معمول در پاسخ به صداهای بلند منقبض می شود. این یک رفلکس صوتی محافظ است که از گوش داخلی محافظت می کند. اگر افت شنوایی عصبی باشد ، بازتاب صوتی تغییر می کند. هنگامی که رفلکس صوتی کاهش می یابد ، عضله استاپدوس نمی تواند در طول تماس مداوم با صدای بلند منقبض شود.

الکتروکولوگرافی
الکتروکوکلوگرافی فعالیت حلزون حلزون و عصب شنوایی را اندازه گیری می کند. این تست و تست پاسخ شنوایی ساقه مغز می تواند برای اندازه گیری شنوایی در افرادی که نمی توانند یا به طور داوطلبانه به صدا پاسخ نمی دهند ، مورد استفاده قرار گیرد. به عنوان مثال ، از این آزمایش ها برای مشخص شدن اینکه آیا نوزادان و کودکان دچار کم شنوایی شدید هستند یا خیر یا تقلب در شنوایی (هیپوآکوزیس سایکوژنیک) استفاده می شود یا خیر. گاهی اوقات آزمایشات می توانند به تعیین علت کم شنوایی حسی عصبی کمک کنند.

پاسخ شنوایی ساقه مغز
این آزمایش دیگری است که می تواند بین کم شنوایی حسی و عصبی تمایز قائل شود. این دستگاه تکانه های عصبی مغز را که در نتیجه تحریک عصب های شنوایی با کلیک های کالیبره شده به گوش ارائه می شود ، اندازه گیری می کند. رایانه به طور متوسط ​​از پتانسیل های برانگیخته شده پوست سر تصویری از الگوی موج تکانه های عصبی تولید می کند. این تکنیک برای ارزیابی نقایص ناشی از ضربه یا بیماری مربوط به ساقه مغز ، به ویژه در کودکان استفاده می شود. نشان داده شده است که کودکانی که تصور می شد "دیرآموز" هستند ، به جای عقب ماندگی ذهنی ، کم شنوایی دارند. پاسخ شنوایی ساقه مغز همچنین می تواند برای نظارت بر عملکردهای خاص مغز در افرادی که در کما هستند یا در افرادی که تحت عمل جراحی مغز قرار گرفته اند مورد استفاده قرار گیرد.

شنیدن
استیون مک گی ، MD ، در تشخیص فیزیکی مبتنی بر شواهد (ویرایش چهارم) ، 2018

تست صدای نجوا
بسیاری از تست های شنوایی در دسترس پزشکان عمومی است ، برخی از آنها رسمی تر (دستگاه شنوایی سنج دستی) شنوایی سنجی در اهواز نسبت به بقیه (گوش دادن به نجوا ، ساعت ، مالش انگشت یا چنگال تنظیم). یکی از آزمونهای معتبر که نیازی به ابزارهای خاص ندارد ، تست صدای نجوا است. در این آزمایش ، پزشک ترکیبی از سه حرف یا عدد (به عنوان مثال ، 5 ، B ، 6) را در حالی که در طول بازو (یعنی تقریباً 2 فوت) پشت بیمار ایستاده است زمزمه می کند و سپس از بیمار می خواهد که دنباله را تکرار کند. در صورت پاسخ صحیح بیمار ، شنوایی طبیعی تلقی می شود و آزمایش متوقف می شود. اگر بیمار هریک از سه مورد را اشتباه تشخیص دهد ، پزشک سه یا سه عدد یا حروف مختلف را 1 یا 2 بار دیگر تکرار می کند. اگر 50 or یا بیشتر از موارد موجود در دو یا سه قلو نادرست باشد ، آزمایش غیر طبیعی است.

پزشک برای جلوگیری از لب خوانی پشت بیمار می ایستد. فقط یک گوش در یک زمان مورد آزمایش قرار می گیرد ، گوش دیگر با انگشت معاینه کننده پوشانده می شود ، که کانال شنوایی خارجی را مسدود کرده و حرکات مداوم مالش دایره ای انجام می دهد (انسداد بدون مالش ، پوشاندن کافی نیست). [ترجمه گوگل] پزشک باید قبل از نجوا ، بی سر و صدا بازدم کند تا بی صدا ترین زمزمه ممکن ایجاد شود

اختلال حسی
GARY S. RUBIN، KAREN J. CRUICKSHANKS، in Women and Health، 2000

ج- اپیدمیولوژی توصیفی آسیب شنوایی
مروری بر اپیدمیولوژی کم شنوایی با مسائل روش شناختی که در قسمت قبل توضیح داده شد ، مانع می شود. شنوایی سنجها و استانداردهای مرجع در طول سالها تغییر کرده است و تعداد کمی از مطالعات نتایج را به روشهای ثابت برای امکان مقایسه مقایسه کرده اند. این بخش عمدتا بر گزارش های شیوع و بروز کم شنوایی یا اختلال شنوایی در ایالات متحده تمرکز می کند.

مصاحبه سلامت ، مصاحبه دوره ای با نمونه هایی از جمعیت ایالات متحده ، شامل س questionsالاتی در مورد مشکل در شنیدن گفتار عادی است [117]. شیوع مشکلات شنوایی در زنان 65 سال به بالا 24.2 درصد در 1990-1991 بود در حالی که 35.9 درصد در مردان بود. به نظر می رسد که این نرخ ها نشان دهنده افزایش مشکلات شنوایی گزارش شده از سال 1971 بوده است

سمعک یک وسیله الکترونیکی کوچک است

 

سمعک چیست؟
سمعک یک وسیله الکترونیکی کوچک است که در داخل یا پشت گوش خود قرار می دهید. سمعک در اهواز این صدا برخی از صداها را بلندتر می کند تا فرد مبتلا به کم شنوایی بتواند به طور کامل گوش دهد ، ارتباط برقرار کرده و در فعالیتهای روزانه شرکت کند. سمعک می تواند به افراد کمک کند در شرایط آرام و پر سر و صدا بیشتر بشنوند. با این حال ، از هر پنج نفری که از سمعک استفاده می کنند ، فقط یک نفر از آن استفاده می کند.

سمعک دارای سه قسمت اساسی است: میکروفون ، تقویت کننده و بلندگو. سمعک صدا را از طریق میکروفون دریافت می کند که امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و آنها را به تقویت کننده می فرستد. تقویت کننده قدرت سیگنال ها را افزایش می دهد و سپس آنها را از طریق بلندگو به گوش می فرستد.

سمعک ها چگونه می توانند کمک کنند؟
سمعک ها در درجه اول برای بهبود شنوایی و درک گفتار افرادی که دچار کم شنوایی هستند ، ناشی از آسیب به سلول های حسی کوچک در گوش داخلی است که سلول های مو نامیده می شوند. این نوع کم شنوایی را کم شنوایی حسی عصبی می نامند. این آسیب می تواند در نتیجه بیماری ، افزایش سن ، یا صدمه ناشی از سر و صدا یا داروهای خاص رخ دهد.

سمعک ارتعاشات صوتی وارد شده به گوش را بزرگ می کند. سلولهای موی زنده ، ارتعاشات بزرگتر را تشخیص داده و آنها را به سیگنال های عصبی تبدیل می کنند که به مغز منتقل می شود. هرچه آسیب سلول های موی فرد بیشتر باشد ، کاهش شنوایی شدیدتر است و تقویت سمعک بیشتر برای ایجاد تفاوت لازم است. با این حال ، محدودیت های عملی برای میزان تقویت سمعک وجود دارد. علاوه بر این ، اگر گوش داخلی بیش از حد آسیب دیده باشد ، حتی ارتعاشات بزرگ نیز به سیگنال های عصبی تبدیل نمی شوند. در این شرایط ، سمعک بی اثر خواهد بود.

چگونه می توانم بفهمم که به سمعک احتیاج دارم؟
اگر فکر می کنید ممکن است کم شنوایی داشته باشید و از سمعک استفاده کنید ، با پزشک خود مشورت کنید ، او ممکن است شما را به متخصص گوش و حلق و بینی یا گوش شناسی ارجاع دهد. متخصص گوش و حلق و بینی یک پزشک متخصص در بیماریهای گوش ، بینی و گلو است و علت کم شنوایی را بررسی می کند. متخصص شنوایی شناسی یک متخصص شنوایی است که کم شنوایی را شناسایی و اندازه گیری می کند و برای ارزیابی نوع و میزان از دست دادن تست شنوایی انجام می دهد.

آیا انواع مختلف سمعک وجود دارد؟
سبک های سمعک
5 نوع سمعک پشت گوش (BTE) ، Mini BTE ، In-the-ear (ITE) ، درون کانال (ITC) و کاملاً داخل کانال (CIC)
منبع: NIH / NIDCD

سمعک های پشت گوش (BTE) شامل یک قاب پلاستیکی سخت است که در پشت گوش پوشیده شده و به یک گوش پلاستیکی متصل شده است که در داخل گوش خارجی قرار دارد. قطعات الکترونیکی در قاب پشت گوش نگه داشته می شوند. صدا از سمعک از طریق قالب گوش به داخل گوش منتقل می شود. کمک های BTE توسط افراد در هر سنی برای کاهش شنوایی خفیف تا عمیق استفاده می شود.

نوع جدیدی از سمعک BTE سمعک با قابلیت باز شدن است. وسایل کمکی کوچک و باز به طور کامل در پشت گوش قرار می گیرند و تنها یک لوله باریک در مجرای گوش وارد شده و باعث باز ماندن کانال می شود. به همین دلیل ، سمعک های باز برای افرادی که تجمع جرم گوش را تجربه می کنند ، انتخاب خوبی خواهد بود ، زیرا این نوع کمک ها کمتر در معرض آسیب چنین موادی قرار می گیرند. علاوه بر این ، برخی افراد ممکن است سمعک باز را ترجیح دهند ، زیرا درک آنها از صدای آنها "وصل" نیست.

سمعک های داخل گوش (ITE) به طور کامل در داخل گوش خارجی قرار می گیرند و برای کم شنوایی خرید سمعک در اهواز خفیف تا شدید استفاده می شوند. قاب دارای قطعات الکترونیکی از پلاستیک سخت ساخته شده است. برخی از کمک های ITE ممکن است برخی ویژگی های اضافی مانند telecoil را نصب کرده باشند. تله کوئل یک سیم پیچ مغناطیسی کوچک است که به کاربران اجازه می دهد صدا را از طریق مدار سمعک بجای میکروفون آن دریافت کنند. این باعث می شود که مکالمات از طریق تلفن راحت تر شنیده شود. تله کویل همچنین به مردم کمک می کند تا در اماکن عمومی که سیستم های صوتی خاصی را نصب کرده اند ، به نام سیستم های حلقه القایی ، بشنوند. سیستم های حلقه القایی را می توان در بسیاری از کلیساها ، مدارس ، فرودگاه ها و سالن های تماشا یافت. کودکان کم سن و سال معمولاً از وسایل کمکی ITE استفاده نمی کنند ، زیرا با بزرگ شدن گوش باید غلاف ها اغلب تعویض شوند.

وسایل کمکی داخل مجرای گوش قرار می گیرند و در دو نوع موجود هستند. سمعک داخل کانال (ITC) متناسب با اندازه و شکل مجرای گوش فرد ساخته شده است. سمعک کاملاً داخل کانال (CIC) تقریبا در مجرای گوش پنهان شده است. هر دو نوع برای کاهش شنوایی خفیف تا متوسط استفاده می شود.

به دلیل کوچک بودن ، تنظیم و برداشتن کمک های کانال ممکن است برای فرد دشوار باشد. علاوه بر این ، وسایل کمکی کانال فضای کمتری برای باتری ها و دستگاه های اضافی مانند تله کویل دارند. آنها معمولاً برای کودکان خردسال یا افرادی که کم شنوایی شدید تا عمیق دارند توصیه نمی شود زیرا اندازه کوچک آنها قدرت و حجم آنها را محدود می کند.

آیا همه سمعک ها به یک شکل عمل می کنند؟
بسته به وسایل الکترونیکی مورد استفاده ، سمعک ها متفاوت عمل می کنند. دو نوع اصلی وسایل الکترونیکی آنالوگ و دیجیتال هستند.

وسایل کمکی آنالوگ امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کنند که تقویت می شوند. یک

سمعک چیست؟ انواع آن

 

سمعک یک وسیله الکترونیکی کوچک است که در داخل یا پشت گوش خود قرار می دهید. این صدا بهترین سمعک در اهواز برخی از صداها را بلندتر می کند تا فرد مبتلا به کم شنوایی بتواند به طور کامل گوش دهد ، ارتباط برقرار کرده و در فعالیتهای روزانه شرکت کند. سمعک می تواند به افراد کمک کند در شرایط آرام و پر سر و صدا بیشتر بشنوند. با این حال ، از هر پنج نفری که از سمعک استفاده می کنند ، فقط یک نفر از آن استفاده می کند.

سمعک دارای سه قسمت اساسی است: میکروفون ، تقویت کننده و بلندگو. سمعک صدا را از طریق میکروفون دریافت می کند که امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل کرده و آنها را به تقویت کننده می فرستد. تقویت کننده قدرت سیگنال ها را افزایش می دهد و سپس آنها را از طریق بلندگو به گوش می فرستد.

سمعک ها چگونه می توانند کمک کنند؟
سمعک ها در درجه اول برای بهبود شنوایی و درک گفتار افرادی که دچار کم شنوایی هستند ، ناشی از آسیب به سلول های حسی کوچک در گوش داخلی است که سلول های مو نامیده می شوند. این نوع کم شنوایی را کم شنوایی حسی عصبی می نامند. این آسیب می تواند در نتیجه بیماری ، افزایش سن ، یا صدمه ناشی از سر و صدا یا داروهای خاص رخ دهد.

سمعک ارتعاشات صوتی وارد شده به گوش را بزرگ می کند. سلولهای موی زنده ، ارتعاشات بزرگتر را تشخیص داده و آنها را به سیگنال های عصبی تبدیل می کنند که به مغز منتقل می شود. هرچه آسیب سلول های موی فرد بیشتر باشد ، کاهش شنوایی شدیدتر است و تقویت سمعک بیشتر برای ایجاد تفاوت لازم است. با این حال ، محدودیت های عملی برای میزان تقویت سمعک وجود دارد. علاوه بر این ، اگر گوش داخلی بیش از حد آسیب دیده باشد ، حتی ارتعاشات بزرگ نیز به سیگنال های عصبی تبدیل نمی شوند. در این شرایط ، سمعک بی اثر خواهد بود.

چگونه می توانم بفهمم که به سمعک احتیاج دارم؟
اگر فکر می کنید ممکن است کم شنوایی داشته باشید و از سمعک استفاده کنید ، با پزشک خود مشورت کنید ، او ممکن است شما را به متخصص گوش و حلق و بینی یا گوش شناسی ارجاع دهد. متخصص گوش و حلق و بینی یک پزشک متخصص در بیماریهای گوش ، بینی و گلو است و علت کم شنوایی را بررسی می کند. متخصص شنوایی شناسی یک متخصص شنوایی است که کم شنوایی را شناسایی و اندازه گیری می کند و برای ارزیابی نوع و میزان از دست دادن تست شنوایی انجام می دهد.

آیا انواع مختلف سمعک وجود دارد؟
سبک های سمعک
5 نوع سمعک پشت گوش (BTE) ، Mini BTE ، In-the-ear (ITE) ، درون کانال (ITC) و کاملاً داخل کانال (CIC)
منبع: NIH / NIDCD

سمعک های پشت گوش (BTE) شامل یک قاب پلاستیکی سخت است که در پشت گوش پوشیده شده و به یک گوش پلاستیکی متصل شده است که در داخل گوش خارجی قرار دارد. قطعات الکترونیکی در قاب پشت گوش نگه داشته می شوند. صدا از سمعک از طریق قالب گوش به داخل گوش منتقل می شود. کمک های BTE توسط افراد در هر سنی برای کاهش شنوایی خفیف تا عمیق استفاده می شود.

نوع جدیدی از سمعک BTE سمعک با قابلیت باز شدن است. وسایل کمکی کوچک و باز به طور کامل در پشت گوش قرار می گیرند و تنها یک لوله باریک در مجرای گوش وارد شده و باعث باز ماندن کانال می شود. به همین دلیل ، سمعک های باز برای افرادی که تجمع جرم گوش را تجربه می کنند ، انتخاب خوبی خواهد بود ، زیرا این نوع کمک ها کمتر در معرض آسیب چنین موادی قرار می گیرند. علاوه بر این ، برخی افراد ممکن است سمعک باز را ترجیح دهند ، زیرا درک آنها از صدای آنها "وصل" نیست.

سمعک های داخل گوش (ITE) به طور کامل در داخل گوش خارجی قرار می گیرند و برای کم شنوایی خفیف تا شدید استفاده می شوند. قاب دارای قطعات الکترونیکی از پلاستیک سخت ساخته شده است. برخی از کمک های ITE ممکن است برخی ویژگی های اضافی مانند telecoil را نصب کرده باشند. تله کوئل یک سیم پیچ مغناطیسی کوچک است که به کاربران اجازه می دهد صدا را از طریق مدار سمعک بجای میکروفون آن دریافت کنند. این باعث می شود که مکالمات از طریق تلفن راحت تر شنیده شود. تله کویل همچنین به مردم کمک می کند تا در اماکن عمومی که سیستم های صوتی خاصی را نصب کرده اند ، به نام سیستم های حلقه القایی ، بشنوند. سیستم های حلقه القایی را می توان در بسیاری از کلیساها ، مدارس ، فرودگاه ها و سالن های تماشا یافت. کودکان کم سن و سال معمولاً از وسایل کمکی ITE استفاده نمی کنند ، زیرا با بزرگ شدن گوش باید غلاف ها اغلب تعویض شوند.

وسایل کمکی داخل مجرای گوش قرار می گیرند و در دو نوع موجود هستند. سمعک داخل کانال (ITC) متناسب با اندازه و شکل مجرای گوش فرد ساخته شده است. سمعک کاملاً داخل کانال (CIC) تقریبا در مجرای گوش پنهان شده است. هر دو نوع برای کاهش شنوایی خفیف تا متوسط ​​استفاده می شود.

به دلیل کوچک بودن ، تنظیم و برداشتن کمک های کانال ممکن است برای فرد دشوار باشد. علاوه بر این ، وسایل کمکی کانال فضای کمتری برای باتری ها و دستگاه های اضافی مانند تله کویل دارند. آنها معمولاً برای کودکان خردسال یا افرادی که کم شنوایی شدید تا عمیق دارند توصیه نمی شود زیرا اندازه کوچک آنها قدرت و حجم آنها را محدود می کند.

آیا همه سمعک ها به یک شکل عمل می کنند؟
بسته به وسایل الکترونیکی مورد استفاده ، سمعک ها متفاوت عمل می کنند. دو نوع اصلی وسایل الکترونیکی آنالوگ و دیجیتال هستند.

وسایل کمکی آنالوگ امواج صوتی را به سیگنال های الکتریکی تبدیل می کنند که تقویت می شوند. یک

وبسایت کیوکنشن چیست

 

وبسایت چیست؟
اولین سوالی که ذهن کاربران دوره ی طراحی سایت را به خود مشغول می کند، این است که وبسایت https://kyokushins.ir/  به چه چیزی گفته می شود؟ وبسایت در واقع به بخشی از وب گفته می شود که یک یا چند صفحه ی حاوی اطلاعات دارد. در اینجا اطلاعات مفهومی عام دارد : می تواند یک فایل متنی باشد، یا یک فایل چند رسانه ای مثل فیلم، عکس، صوت و…یک شخص یا یک گروه سایتی را راه اندازی می کند و بقیه کاربران بنا به نوع سایت از اطلاعات یا ویژگی های آن بهره می برند.

سایت چیست
هدف از ایجاد و کاربردهای وبسایت چیست؟
هر سایتی جدای از اینکه به چه روشی ایجاد شده، برای هدف و منظور خاصی طراحی می شود. گاهی برای نمایش رزومه، گاهی برای توسعه کسب و کار شرکت یا فروشگاه و گاهی هم برای یک ارگان و سازمان دولتی…به هر حال طراحی هر وبسایت هدفی معین را دنبال می کند و البته طراحی خاص خود را دارد.

کاربردهای سایت
انواع وبسایت
وبسایت ها انواع مختلفی دارند. بعنوان مثال : خبری، فروشگاهی، شرکتی، شخصی، سازمانی و …

قطعا چارچوب یک سایت خبری بسیار متفاوت از سایت فروشگاهی یا شرکتی است. شما در سایت فروشگاهی هم می توانید یک خبرنامه کوچک و محدود داشته باشید اما گستردگی آن را فقط در وبسایت های خبری می توان مشاهده کرد.

نکته ای همواره افراد را دچار اشتباه می کند این است که وبسایت را همواره به منظور وجود یک مکان فیزیکی می پندارند. فروشگاه اینترنتی الزاما به معنی وجود همان فروشگاه در دنیای واقعی نیست! الزامی هم برای آن وجود ندارد. خیلی از شرکت ها یا فروشگاه های بزرگ در ابتدا فقط یک سایت بودند که به محض گسترش کسب و کارشان فعالیت در دنیای واقعی را نیز آغاز کردند.

آیا وبسایت می تواند باعث گسترش کسب و کار من شود؟
پاسخ این سوال از آب چشمه هم شفاف تر است

وبسایت تفریحی آی ار پیانو

 

تا به حال به این موضوع فکر کرده‌اید که معنای دقیق یک وبسایت چیست و اصلا  http://ir-piano.ir/ این پدیده چگونه و از کجا شروع شده است؟ یک وب سایت را می توان مجموعه ای از اطلاعات، اسناد و پرونده هایی که از گرافیک، لینک رنگ، متن، و قالب بندی تشکیل شده، تعریف کرد که برای ایجاد ارتباط با کاربران بکار برده می شوند. یا می توان گفت یک وبسایت مکانی است در اینترنت که یک یا تعداد زیادی از صفحات را در خود جای می دهد.از این رو به مجموعه ای از صفحه ها در بستر اینترنت که به مکان خاصی تعلق دارند، اصطلاحا وبسایت می گویند.
امروزه سایت‌های اینترنتی بخش اعظمی از زندگی روزمره انسان ها را تشکیل می‌دهند. تصور اینکه بتوانیم یک روز بدون چک کرن سایت های خبری، اطلاعات ارز و طلا،تخفیف های سایت های مطرحی همچون دیجی کالا و 5040 بسر ببریم کمی سخت به نظر می رسد.اگربه د نبال معنای دقیق کلمه سایت هستید و می خواهید بدانید که این پدیده از کجا و چگونه شروع شده ، پس با ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

معمولا محتویات وبسایت ها بر روی کامپیوتری که سرور نام دارد قرار میگیرند و این مجموعه از سرورها هستند که شبکه جهانی وب را تشکیل می دهند. هر یک از این سرورها نیز یک یا تعداد زیادی از سایت های مختلف را در خود جای میدهد.
در این جا قصد داریم تا آنجا که می توانیم تمامی مطالب مربوط به سایت‌های اینترنتی را برای شما روشن ‌کنیم.

تاریخچه وبسایت چیست؟
در سال ۱۹۸۹ پروفسوری به نام تیم برنرز لی که با نام TimBL نیز شناخته می‌شود، پروپوزالی را ارائه کرد که شکل زندگی و ارتباطات بشر را برای همیشه دگرگون کرد.
او مخترع شبکه جهان‌گستر(World Wide Web) است. نرم‌افزاری که به کاربران اجازه می‌دهد با استفاده از اینترنت هر کجا که باشند به اطلاعات مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
تیم بل در سال ۱۹۹۱ اولین سایت تاریخ را با آدرس info.cern.ch در آزمایشگاه‌های بنیاد علمی Cern رونمایی کرد.که اطلاعاتش راجع به همین پروژه می شد.
سایت های نخستین با کدهای ساده ی HTML نوشته می شدند . و کاربرها نیز می توانستند توسط ابرپیوند یا همان (Hyperlink) از یک صفحه به صفحه دیگر جابه جا شوند. صفحات این سایت‌ها حاوی سرتیتر و پاراگراف و ابرمتن یا همان (Hypertext) بودند که روی صفحه نمایش رایانه‌های مختلف به نمایش درمی‌آمدند.یکی از دستاورهای مهم تاریخ بشری را میتوان همین وبسایت های ساده و انعطاف پذیر انست که بستر خوبی را برای ارتباط برای انسانها فراهم کردند. البته با با ورود موتورهای جستجوگر به این عرصه این بستر علمی بیشتر گسترش یافت.

سایت‌های اینترنتی و انواع آن :
انواع سایت های اینترنتی

در یک نگاه همه ی سایت‌ها مثل هم به نظر می‌رسند، در حالی که اینگونه نیست! البته رنگ و قیافه ی ظاهری و محتوای آنها با همدیگر فرق دارد، اما تفاوت‌های اصلی پشت پرده در جریان است! در کل سایت ها را از سه منظر می توانیم از هم تفکیک کنیم:
1- تقسیم بندی سایت از نظر فنی
2- تقسیم بندی سایت از نظر کارکرد
3- تقسیم بندی سایت از نظر نسل
حال به تعریف هر یک از این سه تقسیم بندی به صورت مجزا می پردازیم.

تقسیم بندی سایت از نظر فنی :
ازنظر فنی، سایت‌ها به انواعی مانند استاتیک ،داینامیک تقسیم می‌شوند.

سایت های استاتیک یا ایستا :
سایت استاتیک که به آن سایت ایستا هم گفته می شود ،به سایتی می گویند که قابلیت تغییر یا بروزرسانی شدن ندارد. این سایت‌ها با دو روش HTML و فول‌فلش نوشته می‌‌شوند. البته این نوع سایت ها مزیت هایی را نیز دارند که در ادامه شرح خواهیم داد. چون طراحی این سایت ها به نسبت آسان تر از سایت های دیگر است، یک اچ تی ام ال کار هم می‌تواند فرایند طراحی را انجام دهد و نیازی به حرفه ای بودن نیست و هزینه طراحی نیز برای اینگونه سایت ها پایین تر از بقیه است. در سایت های ایستا می توان هر صفحه را به صورت جداگانه و با ویژگی‌های منحصر به فرد طراحی کرد.البته نباید معایب اینگونه از سایت ها را نیز در نظر نگرفت.که در زیر به آنها اشاره شده است.
• در این حالت شما برای حذف و اضافه مطالب بطور کامل به طراح وابسته هستید و امکان به روز رسانی تنها توسط طراح سایت وجود دارد.
• باید بیخیال گرفتن رتبه ی بالا از موتورهای جست ‌وجو شد، زیرا بروز رسانی در سایت‌های ایستا انجام نمی‌شود.
• این سایت‌ها تعاملی نبوده و امکان برقراری ارتباط بین مدیر و کاربر در آن‌ها وجود ندارد. و این هم دلیلی است که اکثر کاربران علاقه‌‌ای به سایت‌های ایستا ندارند.
• وچون صاحبان سایت نمی‌توانند طراحی صفحات سایت را شخصا انجام دهند، بنابراین باید هزینه‌ی جداگانه‌ای برای ویرایش مطالب به طراح بپردازند که اینکار موجب هزینه نگهداری بالاتر این سایت‌ها می شود.

سایت های داینامیک یا پویا :
سایت داینامیک یا پویا به سایتی گفته می‌شود که با سیستم مدیریت محتوا یا CMS طراحی می‌شوند وانعطاف‌پذیرمی باشد و امکان ویرایش را در اختیار مدیران سایت قرار میدهند.
سایت‌های پویا، یا به صورت فلش داینامیک طراحی می‌شوند یا مبتنی بر برنامه‌نویسی می باشند. سایت‌های فلش داینامیک سنگین هستند زیرا در بستر ادوب فلش نمایش داده می‌شوند و به همین دلیل دیر لود می‌شوند و در موتورهای جست ‌وجو رتبه‌های پایین‌تری دارند. این سایت‌ها بسیار زیبا و جذابند و برای کارهایی مثل کاتالوگ‌های معرفی محصول یا محتوای هنری مناسب هستند،هر چند که به سبب دیربارگذاری شدن حوصله آدم را سر می‌برند. وردپرس یکی از شناخته‌شده‌ترین سیستم‌های مدیریت محتوامی باشد که برای کارکردن با آن نیازی نیست تا حتما یک خوره کامپیوتر باشید یا برنامه‌نویسی بدانید و می توانید به راحتی به مطالب سایت خود دسترسی داشته باشید و هر وقت دل‌تان خواست آن‌ها را تغییر بدهید و به روز رسانی کنید.

تقسیم بندی سایت از نظر کارکرد :
سایت‌های بسیار زیادی با کارکردهای مختلفی وجود دارند ، مثل سایت‌های تفریحی، سایت‌های شبکه‌های اجتماعی، سایت‌های خبری، سایت‌های فروشگاهی و بسیاری دیگر که هر کدام ویژگی‌ها و کاربردهای خاص خود را دارند.

تقسیم بندی سایت ها از نظر نسل :
سایت‌های اینترنتی از نظر نسل به سه دسته تقسیم می‌شوند: سایت های نسل اول، سایت های نسل دوم و سایت های نسل سوم(شکاف میان نسل‌ها را در سایت‌های اینترنتی هم می توان دید
در سایت‌های نسل اول محتوا توسط مدیر یا مدیران سایت بارگذاری می‌‌شود و کاربران فقط می‌توانند آن را ببینند و به این سایت ها سایت های یک‌طرفه می گوییم.
در سایت‌های نسل دوم کاربران و بازدیدکنندگان در فرایند تولید محتوا سهیم هستند و می‌توانند مطالب را تایید (لایک)کنند، نظرات(کامنت ها) خود را ثبت کنند،ایمیل بزنند و … که همین امر سبب شده تا تولید محتوای سایت به یک کار مشارکتی و تعاملی تبدیل شود. در این سایت‌ها فقط بخش هایی که تغییر میکنند بارگزاری می شوند و نیازی نیست تا همه ی صفحات مجددا لود شوند به خاطر همین سرعت بارگذاری و لود سایت بالاتر می‌رود.

سایت‌های نسل سوم یا همان سایت های هوشمند که از جدیدترین انواع سایت ها بشمار میروند با نام وب معنایی نیزشناخته می شوند. سایت های هوشمند مخاطب خود را شناسایی کرده و با استفاده از تکنیک‌های داده‌کاوی و هوش مصنوعی، محتوایی متناسب با سلیقه و نیاز مخاطب نشان می‌دهند و بسیار پیچید و پیشرفته می باشند که همین امرسبب شده تا تعداد کمی از آن‌‌ها موجود باشد.