سردخانه فقطزه برای نگهداری مواد غذایی و افزایش عمر نگهداری آنها و همچنین به منظور افزایش کیفیت در نتیجه محصول ، کاربرد فراوانی پیدا شده است. باغداران پیشنهاد دهنده لبنیات و مواد پروتئینی هستند که به راحتی امکان استفاده از سردخانه را دارند اگر مدیریت را برای شما انجام دهند و سود را افزایش دهند. انواع سردخانه بسته به نوع مواد غذایی و حجم و ابعاد به دسته های زیر تقسیم بندی ایجاد شده است.
انواع سردخانه بر اساس دمای کاری
سردخانه در دو دسته اصلی بالاتر از صفر و زیر صفر تقسیم بندی شده است. سردخانه کاربرد عالی بالای صفر نگهداری میوه و دارو و لبنیات و سردخانه کاربرد ویژه زیر صفر در نگهداری گوشت و مرغ و ماهی است. دسته سومی که به منظور سردردن سریع مواد غذایی استفاده می کند تونل انجماد نامیده می شود. چهارمین دسته سردخانه ، برای نگهداری بستنی استفاده شده و سردخانه دو مرحله نامیده می شود.
سردخانه میوه و لبنیات
سردخانه هایی که به نام بالای صفری معروف هستند برای نگهداری مواد غذایی در دمای بیشتر از دمای انجماد استفاده می کنند. ارزش این سردخانه فقط بین 0 تا 4 درجه سانتیگراد است. سردخانه میوه و سبزی و لبنیات تازه مانند شیر ، دوغ و ماست و همچنین سردخانه نگهداری گوشت تازه از این قبیل وجود دارد.